Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Ali drži da patogeni organizmi premorejo več modrosti kot sm

Prostor za informacije in razprave, ki še niso objavljene na forumu. Registrirani uporabniki lahko odpirajo svoje teme razprav o EU.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Ali drži da patogeni organizmi premorejo več modrosti kot sm

OdgovorNapisal/-a kajster » 23:36, 31. 12. 2013

Ali drži da patogeni organizmi premorejo več modrosti kot smo domnevali?

Rastline, prijateljice v stiski
ponedeljek, 12. avgust 2013 @ 05:02 CEST
Uporabnik: Pozitivke
Piše: Sanja Lončar v Vivi http://www.viva.si



Komentar
Rastline so lahko prijateljice ali pa tudi obratno!
Zakaj je tako, ne ve niti medicina niti alternativci, a še manj neki duhovni učitelji, ki imajo kar preveč bujno domišljijo in » vso vodo napeljejo na svoj mlin«, a nerazumni ljudje pa radi nasedajo tako romantičnimi pravljicam, ker jim to pač tudi najbolj ugaja!

Stvar je v energijah materije in ker so tudi rastline sestavljene iz materije in molekul, ki so temelj določenih energij, imajo zaradi tega rastline tudi razne energije, ki delujejo škodljivo, nevtralno, ali pa celo zdravilno!

Je pa tudi res, da so rastline neka vrsta živih bitij, ki se znajo tudi braniti, vendar ne fizično kot fizična bitja, temveč le energijsko, kot vegetacijska bitja, kar je bilo že zdavnaj dokazano, kar pomeni, da ima lahko rastlina zraven dobre energije tudi svojo obrambno oziroma negativno energijo, ki škoduje tudi našimi telesnimi celicami kot bio sevanje, kar medicina imenuje ALERGIJA!

Dejstvo je , da so rastline zato različnega karakterja, a človek je to že zdavnaj odkril in spoznal katera je rastlina primerna za odpravo določene bolezni in na kakšen način in kdaj jo je potrebno nabirati!

Rastlinska semena imajo zato tudi sposobnost iskanja kraja, z primerno energijo, kjer bodo lahko imele možnost za razvoj, zato se semena selijo, le tam, kjer je za določene rastline energijsko ugodno, in to brez nekih magičnih ali božanskih nagnjenosti, da bi le človeku pomagale, kar v zakonu narave ne obstoji, razen v bujni domišljiji naivnih posameznikov!

Glede antibiotikov pa naslednje:
Medicina meni, da uspeva bolezen odpraviti z posebnimi strupi, kateri naj bi bolj škodili bolezni, kot pa samemu človeku, ki ima nekaj tisočkrat večji maso kot pa sama bolezen, kar ima seveda stranske učinke za človeka zato, ker so vsi strupi izvor negativne/ škodljive energije, medtem pa medicine ne ve, da pa negativna energije ne škodi raznim bolezenskim klicam, ker so tudi one same izvor te negativne energije, se zato lahko spretno izogibajo raznimi antibiotikom, a to ne pomeni, »da patogeni organizmi premorejo več modrosti, kot smo domnevali« in da bi te bolezni bile pametnejše od človeka, temveč imajo one le tiste sposobnosti, ki jih medicina še ne razume!
Konradajster
kajster
Razpravljalec/ka
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 15:16, 21. 01. 2010

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na Ostale razprave o evropskih temah in EU

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron