Objavljanje na forumu Evropske razprave.si

natisni
PDF


Na spletnem Državljanskem forumu Evropske razprave lahko objavljajo sporočila registrirani in neregistrirani uporabniki foruma v skladu s Pravili in načeli razpravljanja na forumu.

REGISTRACIJA >>>
PRIJAVA >>>

Registrirani uporabniki
Registrirani uporabniki foruma objavljajo nova sporočila tako (glej slikovna navodila spodaj), da se v forum prijavijo s pomočjo uporabniškega imena in priimka ter uporabniškega gesla (več informacij o postopku registracije na forumu in njenih prednostih). Po prijavi izberejo aktualno temo razprave, v kateri odprejo obrazec za vnos sporočila z uporabo možnosti ODGOVORI. V obrazec za vnos sporočila vpišejo Zadevo, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavijo s klikom na Pošlji.
Registrirani uporabniki foruma objavljajo nove teme v rubriki tako, da se v forum prijavijo s pomočjo uporabniškega imena in priimka ter uporabniškega gesla. V forumu, v katerem želijo objaviti novo temo, izberejo možnost Nova tema. V obrazec za vnos nove teme vpišejo Zadevo (naslov teme oz. informacije) in vsebino sporočila. Novo temo objavijo s klikom na Pošlji.

Neregistirani uporabniki
Neregistirani uporabniki objavljajo nova sporočila tako, da izberejo aktualno temo razprave, v kateri odprejo obrazec za vnos sporočila z uporabo možnosti ODGOVORI. V obrazec za vnos sporočila vpišejo uporabniško ime Gost oz. Gostja, Zadevo, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavijo s klikom na Pošlji. Neregistrirani uporabniki foruma ne morejo odpirati novih tem.

Posredovanje sporočil prek e-pošte
Sodelujoči v razpravah lahko posredujejo sporočila za objavo na forumu tudi prek elektronske pošte na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Sporočilo naj vključuje naslov razprave oz. posvetovanja, v katerem bo objavljeno ter informacijo o tem ali naj bo sporočilo objavljeno anonimno ali z imenom in priimkom avtorja.

Prosimo, da vprašanja v zvezi z objavljanjem sporočil posredujete na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Slikovna navodila za objavljanje novih sporočil na spletnem Državljanskem forumu Evropske razprave.si:

Selection_publishing

Submission