Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Ali postaja Internet največja moč v EU? (12.11.2010)

Prostor za informacije in razprave, ki še niso objavljene na forumu. Registrirani uporabniki lahko odpirajo svoje teme razprav o EU.
3 prispevkov • Stran 1 od 1

Ali postaja Internet največja moč v EU? (12.11.2010)

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 11:27, 12. 11. 2010

Za udeležbo v razpravi kliknite na:
http://www.evropske-razprave.si/video-prenos-Ljubljana-12-11-10


Slika

INFORMACIJSKA PISARNA EVROPSKEGA PARLAMENTA ZA SLOVENIJO, INFORMACIJSKA PISARNA EVROPSKEGA PARLAMENTA ZA ŠVEDSKO in ZA IN PROTI, ZAVOD ZA KULTURO DIALOGA vabijo

k soustvarjanju globalne spletne skupnosti skozi sodelovanje in spremljanje spletnega evropskega državljanskega foruma. Razpravljalci in (virtualni) obiskovalci bodo razpravljali o vlogi interneta v 21. stoletju na okrogli mizi z naslovom

"ALI POSTAJA INTERNET NAJVEČJA MOČ V EVROPSKI UNIJI?"

Na forumu bosta sodelovala evropska poslanka Tanjo Fajon (S&D/SD) iz Slovenije (razprave se udeležuje iz Kiberpipe, Ljubljana) in evropski poslanec Christian Engström (Zeleni-EFA/Piratska stranka iz Švedske (razprave se preko neposrednega prenosa udeležuje iz Švedske).

Razpravo bo vodil: Simon Delakorda (Inštitut za elektronsko participacijo)

Za udeležbo v razpravi preprosto kliknite na:
http://www.evropske-razprave.si/video-prenos-Ljubljana-12-11-10

Preko spletne strani spletnega državljanskega foruma bo mogoče sodelovati v razpravi z vprašanji in komentarji, ki jih bo moderator v spletni klepetalnici posredoval gostom v v Kiberpipi (http://www.kiberpipa.org). Vprašanja je mogoče postavljati pred in med samo razpravo.

Vsi, ki pa bi v razpravi radi sodelovali v skoraj virtualnem svetu, pa se nam pridružite 12.11.2010 ob 17:30 v prostorih Kiberpipe, Kersnikova 6, Ljubljana ali v prostorih Multimedijskega centra Kibla, Ulica kneza Koclja 9, Mariboru.

Razprava se bo dotikala sledečih tematskih polj:

    * zagotovitev prostega pretoka informacij in storitev v Evropski uniji ob hkratnem varovanju intelektualnih pravic na spletu;
    * vloga Evropske unije pri zagotavljanju praktičnih rešitev za varno rabo interneta vseh uporabnikov;
    * prihodnost razvoja spletnih tehnologij ter novih oblik politične participacije, ki bodo omogočale informiranje in vključevanje javnosti v delo Evropskega parlamenta.

Vljudno vabljeni, da v tej temi prek povezave http://evropske-volitve.si/forum/post/reply.html?f=28&t=137 posredujete vaša vprašanja in komentarje za govorce že sedaj. Odprl se vam bo obrazec za vnos sporočila, v katere vpišete vaše Uporabniško ime oz. ime in priimek (v primeru, da želite ostati anonimni, vpišite ime Gost ali Gostja), Naslov sporočila, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavite s klikom na Pošlji. Vprašanja lahko prek forumskega obrazca posredujete brez registracije na forumu, moderator dogodka pa jih bo posredoval poslancema v živo na dogodku.

Vaša vprašanja za objavo na forumu lahko posredujete tudi na elektronski naslov info@evropske-razprave.si.

Dogodek organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta za Slovenijo, http://www.europarl.si in ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga, http://www.zainproti.com v sodelovanju z Informacijsko pisarno Evropskega parlamenta za Švedsko ter multimedijskima centroma Kiberpipo in Kiblo. Spletni videoprenos in spletno klepetalnico omogočata Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), http://www.inepa.si in Studio 12, http://www.studio12.si.

Evropski parlament od leta 2005 prireja državljanske forume, na katerih se državljani in državljanke, predstavnice in predstavniki nevladnih in drugih organizacij srečujejo s poslanci Evropskega parlamenta, strokovnjaki in predstavniki nacionalnih in lokalnih oblasti ter z njimi izmenjajo mnenja o aktualnih evropskih temah.

mag. Simon Delakorda, moderator
http://www.evropske-razprave.si
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

iMMSbPvkqNb

OdgovorNapisal/-a Joshua » 06:51, 30. 12. 2013

Merci Beaucoup Isabelle pour message.J adore efvtceifement le mode de vie slove8ne.J espe8re que vous profiterez encore mieux de ce pays gre2ce e0 mes conseils. Si vous faites de belles de9couvertes, n he9sitez pas e0 m en informer pour que j en parle.
Joshua
 

JVvyHBlfzYBaGVqLTona

OdgovorNapisal/-a Vasyy » 10:31, 30. 12. 2013

de voitureBonne ide9e de la louer e0 peuuilsrsSur une semaine, faites des excursions e0 la journe9e en partant de Ljubljana et en revenant vers 19h/20h pour profiter de la soire9e en terrasse.1. Excursion Piran + Koper ou Izola ou Portoroz + soire9e e0 Portoroz2. Ballade e0 Velika Planina3. Skocjan (jour de mauvais temps)4. Porec (Croatie)5. Tour e0 pied du lac de Bled + gorges de vintgar6. Bohinj Ballade + baignade ou journe9e canyoning+ soire9e au club CirkusCf4te9 budget, Mangez des grandes pizza au restau e0 partager en deux Evitez la valle9e de la Soca, trop loin de LJ.Bon se9jour
Vasyy
 


3 prispevkov • Stran 1 od 1

Vrni se na Ostale razprave o evropskih temah in EU

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron