Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Ali so daljinci škodljivi za zdravje?

Vaša mnenja in predlogi, kako se razvijati in izboljševati kakovost življenja, obenem pa ostati v mejah, ki nam jih postavljata družba in okolje.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Ali so daljinci škodljivi za zdravje?

OdgovorNapisal/-a kajster2 » 00:01, 31. 12. 2013

Ali mikro valovanje ubija tudi semena?
By Sarah Weber o 16 december 2013 Email
Srednje dijaki ustvarili znanstveni poizkus ubijanja semen z mikrovalovi!
Komentar:
Mikrovalovno sevanje je radiestezistom in znanosti poznano, da bolj ali manj poškodujejo telesne celice na tistem delu telesa, kjer te valove človeško telo sprejema!
Kot samostojni raziskovalec škodljivih energij na zdravje, sem med ostalim ugotovil, da je moja žena, ki je vedno sedela ravno na liniji brezžičnega oddajnika za moje slušalke, je v nekaj mescih dobila strdek v obliki bule iz katere se je v nekaj mescih spremenila v rakovo tvorbo in sedaj čaka na operacijo z odrezom celotne dojke!
Seveda sem že takrat pred meseci vse brezžične sisteme odstranil, toda rak se je kljub temu razvijal naprej!
Danes na milijone žensk sedi pred televizorji in ima zraven sebe daljinec in ko se ji pojavi rak na dojki, nihče ne ve vzroka zakaj se je to ravno njej pojavilo!?
Znanost natančno ve, da so mikrovalovi škodljivi, enako kot je tudi ionizirano sevanje, za vse žive celice zelo škodljivo, vendar to ne dajo v javnost, zaradi velikega kapitala elektronske industrije!


Original objava:

By Sarah Weber o 16 december 2013 Email
Ali ste počasi ubija svoje sobne rastline? Verjetno! Vendar pa lahko obstaja razlog (razen malomarnosti), zakaj so vsi rumeni in wilty: vaš Wi-Fi usmerjevalnik.
Poskus peščica dijakov na Danskem je sprožilo nekaj resnih mednarodno zanimanje za znanstveno skupnost.
Pet deveta razreda dekleta na Hjallerup šoli v North Jutland, Danska, opazili so imeli težave s koncentracijo, ko spi s svojih mobilnih telefonov na svojih bedsides. Poskušali so ugotoviti, zakaj. Šola očitno nima opreme za testiranje človeške možganske valove, tako da so dekleta odločil narediti bolj osnovno eksperiment.
Dajo šest pladnjev vrtnih kreša semena poleg Wi-Fi usmerjevalnikov, ki se sproščajo približno enako mikrovalovno sevanje kot mobilni telefon. Potem dajo še šest pladnjev semen v ločenem prostoru brez usmerjevalnikov. Dekleta so pod nadzorom obeh okolij za sobno temperaturo, svetlobo in vodo.
Po 12 dneh, so ugotovili, da kreša semena vrt v routerless sobi je eksplodirala v gosto zelenje, medtem ko zraven usmerjevalniki Wi-Fi so semena rjave, zakrnela, in celo mutirala. Prepričajte se sami:
kajster2
 

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na DOVOLJ! Kakšen razvoj za kakovostno življenje?

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron