Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Komentiramo mnenja o evru na drugih forumih

Evropski parlament je sprejel zakonodajno resolucijo o uvedbi enotne valute v Sloveniji 1. januarja 2007 – kakšne bodo pozitivne in negativne posledice uvedbe evra za slovenske državljane?

Moderator: Simon Delakorda

1 prispevek • Stran 1 od 1

Komentiramo mnenja o evru na drugih forumih

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 14:58, 07. 08. 2006

Spoštovani sodelujoči v razpravi,

pričujoča rubrika je namenjena komentiranju mnenj, stališč in pogledov na evro, ki so jih izrazili uporabniki na drugih slovenskih spletnih forumih. Moderatorska ekipa Foruma Prihodnosti bo mesečno izbirala zanimiva mnenja in poglede ter jih uvrščala v razpravo.

Prav tako lahko uporabniki Foruma Prihodnosti sami objavite in posredujete v komentar zanimivo mnenje ali stališče o evru z drugih spletnih forumov.

Moderatorska ekipa je za prvi sklop komentarjev izbrala mnenje nekaterih uporabnikov na Mavričnem forumu, ki menijo, da je motiv Knežjega kamna na slovenskem evrokovancu za 2 centa premalo prepoznaven. Vir: Mavrični forum-tema Evro.

Vljudno vabljeni h komentiranju in objavljanju mnenj o evru. Hkrati vas prosim, da pri tem upoštevate Pravila in načela spletnega komuniciranja Foruma Prihodnosti, s katerimi ste se seznanili v postopku registracije.

Vaši komentarji bodo povzeti v poročilu razprave, ki bo posredovano slovenskim medijem, slovenskim poslancem v Evropskem parlamentu in odboru Državnega zbora RS za zadeve Evropske unije.

Simon Delakorda, moderator
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na Nov denar - nove cene? Uvedba evra v Sloveniji

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron