Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

16. april Državljanski forum v Ljubljani

Prostor za informacije in razprave, ki še niso objavljene na forumu. Registrirani uporabniki lahko odpirajo svoje teme razprav o EU.
3 prispevkov • Stran 1 od 1

16. april Državljanski forum v Ljubljani

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 22:54, 08. 04. 2010

Slika

EVROPSKI PARLAMENT in ZA IN PROTI, ZAVOD ZA KULTURO DIALOGA vabita na DRŽAVLJANSKI FORUM "RAZVOJNA POMOČ IN IZOBRAŽEVANJE ZA RAZVOJ", na katerem bosta govorca evropska poslanca Ivo Vajgl (ALDE) in dr. Milan Zver (EPP). Forum bo potekal v petek, 16. aprila ob 16. uri na Srednji ekonomski šoli, Roška ulica 2, Ljubljana. Razpravo bo moderiral Samo Novak.

Vljudno vabljeni, da v tej temi posredujete vaša vprašanja za evropska poslanca (vprašanja lahko prek forumskega obrazca posredujete brez registracije na forumu, moderator dogodka pa jih bo posredoval evropski poslanki in poslanki v živo na dogodku). Vaša vprašanja za objavo na forumu lahko posredujete tudi na elektronski naslov info@evropske-razprave.si.

Povezava do forumskega obrazca (izberite okno ODGOVORI ali povezavo v nadaljevanju) http://evropske-volitve.si/forum/post/reply.html?f=28&t=130.

Odprl se vam bo obrazec za vnos sporočila, v katere vpišete vaše Uporabniško ime oz. ime in priimek (v primeru, da želite ostati anonimni, vpišite ime Gost ali Gostja), Naslov sporočila, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavite s klikom na Pošlji.

Evropski parlament od leta 2005 prireja državljanske forume, na katerih se državljani in državljanke, predstavnice in predstavniki nevladnih in drugih organizacij srečujejo s poslanci Evropskega parlamenta, strokovnjaki in predstavniki nacionalnih in lokalnih oblasti ter z njimi izmenjajo mnenja o aktualnih evropskih temah.

Najlepše se vam zahvaljujemo za posredovanje vaših vprašanj in vas vljudno vabimo k udeležbi na dogodku, ki ga organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta za Slovenijo (www.europarl.si) in ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga (www.zainproti.com).

mag. Simon Delakorda, moderator
Evropske razprave http://www.evropske-razprave.si
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

Re: 16. april Državljanski forum v Ljubljani

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 07:06, 20. 04. 2010

!NUJNO OBVESTILO!

Z Informacijske pisarne Evropskega parlamenta za Slovenijo so sporočili, da državljanski forum "Razvojna pomoč in izobraževanje za razvoj" na Srednji ekonomski šoli, Roška ulica 2, Ljubljana, odpade.

Zaradi omejitev v zračnem prostoru, ki so posledica velike količine vulkanskega pepela iz islandskega ognjenika Eyjafjallajokulla, se evropski poslanci niso uspeli pravočasno vrniti iz sestankov v Bruslju.

Opravičujemo se vam za odpoved in vas prosimo za razumevanje,

Simon Delakorda
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

chPiALrHsYLghhwYEaR

OdgovorNapisal/-a Prutyi » 23:20, 29. 12. 2013

Hey man, it looks like you got the comment taherd working! And Im glad to see you managed to conquer the Alps Ok! I definitely made the right choice in stopping though, I paid through the teeth to get back across Germany as I didnt want to hang around Munich till the weekend, and thought I could cycle most of Holland as its flat, but my knee still gave me hell there! So I think there's a fair chance I'm off the bike for the next month or so! Say hey to Ellie and Charlie for me! And maybe I'll catch you later on along the journey!! x
Prutyi
 


3 prispevkov • Stran 1 od 1

Vrni se na Ostale razprave o evropskih temah in EU

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron