Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Ali so Elektromagnetna sevanja škodljiva ali ne?

Vaša mnenja in predlogi, kako se razvijati in izboljševati kakovost življenja, obenem pa ostati v mejah, ki nam jih postavljata družba in okolje.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Ali so Elektromagnetna sevanja škodljiva ali ne?

OdgovorNapisal/-a kajster » 00:57, 31. 12. 2013

Koda: Izberi vse
Ali so Elektromagnetna sevanja škodljiva ali ne?
Zapis: Dual Action radio frekvenčnega sevanja,
prikazuje institucije, ki imajo željo ugotavljanja škodljivosti- neškodljivosti elektromagnetnega sevanja, toda pričeli so svoje raziskave v sami sredini tega znanja in so se zato zgubili v svojih podatkih in ne najdejo poti naprej, ker so zabredli v labirint neznanja!
Da bi lahko razumeli zakaj nekaterim živalim, na katerih izvajajo poizkuse ionizirana sevanja škodijo, ali pa tudi obratno, bi morali predhodno poznati naravne energijske zakone in zakonitosti, da bi lahko razumeli, da imajo različne živali tudi različne energije, ko nekatere energije človeku škodujejo, medtem ko iste energije, npr. mišim, bakterijam in nekaterim boleznim in mačkam te energije ne škodijo ali celo koristijo !
Da bi na samem začetku lahko bolje razumeli razne energije, je potrebna energijska študija od samega atoma naprej, da bi bolje spoznali zakonitosti materije, ki je izvor vseh energij!
Vse to in mnogo- mnogo več, sem sam odkril in hotel tudi objaviti v strokovnih revijah pa ni nikogar to zanimalo, ker je tema preširoka in preobsežna in zajema vsa znanja zato je tudi ta teorija kot teorija vsega in je v povezavi z vsemi še neznanimi vprašanji!
A znanstveniki pa se kar zaletijo na eno ozko vprašanje in leta raziskujejo, zapravljajo milijarde in nobenih koristnih rezultatov!!
Konradajster
kajster
Razpravljalec/ka
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 15:16, 21. 01. 2010

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na DOVOLJ! Kakšen razvoj za kakovostno življenje?

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron