Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Pravila in navodila objavljanja vprašanj in komentiranja

Vabljeni k posredovanju vprašanj za slovenske poslance in poslanki v Evropskem parlamentu. Njihovi odgovori bodo objavljeni v tej temi.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Pravila in navodila objavljanja vprašanj in komentiranja

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 14:51, 12. 02. 2010

Spoštovane uporabnice / spoštovani uporabniki spletnega Državljanskega foruma Evropske razprave,

lepo vabljeni, da v tem sklopu posredujete vprašanja za slovenske poslance in poslanki v Evropskem parlamentu oz. komentirate njihove odgovore.

Namen sklopa je omogočiti preglednost vsebinski stališč ter preverljivost odzivnosti slovenskih poslancev in poslank na vprašanja, katera jim volivci in volivke posredujejo prek spletnega foruma.

Vprašanja za evropske poslance in poslanke lahko objavljajo registrirani uporabniki spletnega foruma, ki lahko tudi komentirajo odgovore poslancev.

Vprašanja za evropske poslance in poslanke objavite tako, da se v forum prijavite s pomočjo uporabniškega imena in priimka ter uporabniškega gesla (več informacij o postopku registracije na forumu in njenih prednostih). Po prijavi izberete razpravni sklop "Odgovori poslancev/k v EP na vaša vprašanja", v katerem izberete možnost Nova tema. V obrazec za vnos nove teme vpišete Zadevo (naslov vprašanja) in vsebino vprašanja. Vprašanje objavite s klikom na Pošlji.

Korak št. 1:
Slika

Korak št. 2:
Slika

Korak št. 3:
Slika

Prosimo, da bi objavljanju vprašanj sledite namenu in ciljem spletnega Državljanskega foruma ter upoštevate Pravila in načela spletnega komuniciranja na forumu. Vaša vprašanja se naj nanašajo na delo in pristojnosti slovenskih poslancev in poslank v Evropskem parlamentu ter naj upoštevajo osnovna načela vljudnostnega komuniciranja.

Pri vsakem vprašanju navedite, kateremu poslancu oz. poslanki ga zastavljate. Vprašanja podpisujte z imenom in priimkom.

Vaša vprašanja lahko posredujete v objavo na spletnem forumu tudi na elektronski naslov info@evropske-volitve.si.

Objavljena vprašanja bo moderator foruma posredoval evropskim poslancem in poslankam na njihove e-poštne naslove. Odgovori bodo objavljeni v isti temi, v kateri je bilo postavljeno vprašanje.

Enaka načela in pravila, ki veljajo za objavljanje vprašanj evropskim poslancem in poslankam na spletnem Državljanskem forumu, veljajo tudi za komentiranje njihovih odgovorov s strani uporabnikov foruma.

Lepo vabljeni k sodelovanju!

Simon Delakorda, moderator
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na Odgovori poslancev/k v EP na vaša vprašanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron