Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Priložnosti in izzivi življenja na dvojezičnem območju 15.10

Prostor za informacije in razprave, ki še niso objavljene na forumu. Registrirani uporabniki lahko odpirajo svoje teme razprav o EU.
1 prispevek • Stran 1 od 1

Priložnosti in izzivi življenja na dvojezičnem območju 15.10

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 09:22, 08. 10. 2010

Slika

INFORMACIJSKA PISARNA EVROPSKEGA PARLAMENTA ZA SLOVENIJO in ZA IN PROTI, ZAVOD ZA KULTURO DIALOGA vabita na DRŽAVLJANSKI FORUM "PRILOŽNOSTI IN IZZIVI ŽIVLJENJA NA DVOJEZIČNEM OBMOČJU" v petek, 15. oktobra 2010 ob 17.00 uri. Na forumu bodo sodelovali evropska poslanca Zoran Thaler (S&D/SD) iz Slovenije in Antonio Cancian (ESL, tbc) iz Italije, nekdanji evropski poslanec Aurelio Juri ter predsednik izvršilnega odbora Italijanske unije Maurizio Tremul. Vodila bo Devana Jovan, novinarka. Državljanski forum se bo zgodil v Središču Rotunda, primorskem družbenem centru, Destradijev trg 11, Koper.

Forum bomo neposredno prenašali preko spleta in si ga lahko ogledate na http://www.evropske-razprave.si/video-prenos-koper.

Vljudno vabljeni, da v tej temi prek povezave http://evropske-volitve.si/forum/post/reply.html?f=28&t=137 posredujete vaša vprašanja in komentarje za govorce že sedaj. Odprl se vam bo obrazec za vnos sporočila, v katere vpišete vaše Uporabniško ime oz. ime in priimek (v primeru, da želite ostati anonimni, vpišite ime Gost ali Gostja), Naslov sporočila, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavite s klikom na Pošlji. Vprašanja lahko prek forumskega obrazca posredujete brez registracije na forumu, moderator dogodka pa jih bo posredoval poslancema v živo na dogodku.

Vaša vprašanja za objavo na forumu lahko posredujete tudi na elektronski naslov info@evropske-razprave.si.

Evropski parlament od leta 2005 prireja državljanske forume, na katerih se državljani in državljanke, predstavnice in predstavniki nevladnih in drugih organizacij srečujejo s poslanci Evropskega parlamenta, strokovnjaki in predstavniki nacionalnih in lokalnih oblasti ter z njimi izmenjajo mnenja o aktualnih evropskih temah.

Najlepše se vam zahvaljujemo za posredovanje vaših vprašanj in komentarjev ter vas vljudno vabimo k udeležbi na dogodku, ki ga organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta za Slovenijo (http://www.europarl.si) in ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga (http://www.zainproti.com). Spletni videoprenos in spletno klepetalnico omogočata Inštitut za elektronsko participacijo (INePA), http://www.inepa.si in Studio 12, http://www.studio12.si.

mag. Simon Delakorda, moderator
http://www.evropske-razprave.si
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

1 prispevek • Stran 1 od 1

Vrni se na Ostale razprave o evropskih temah in EU

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron