Posreduj predlog

Aktualna razprava:

Trenutno ni aktualnih razprav

Pridruži se

RSS zadnje novice evropske-volitve.si RSS novice
RSS zadnje objave na forumu RSS forum

Evropske volitve FaceBook Evropske volitve Youtube twiiter32x32

Vseslovenski domoljubni javni protest

Prostor za informacije in razprave, ki še niso objavljene na forumu. Registrirani uporabniki lahko odpirajo svoje teme razprav o EU.
3 prispevkov • Stran 1 od 1

Vseslovenski domoljubni javni protest

OdgovorNapisal/-a Simon Delakorda » 17:47, 24. 05. 2009

Na podlagi pravila št. 2 komuniciranja na spletnem Državljanskem forumu evropske volitve 2009, ki določa, da sodelujoči v razpravi objavljajo prispevke, ki so neposredno povezani z vsebino razprave, je bilo spodnje sporočilo predstavljeno iz sklopa "Odzivi - Kaj pričakujemo od poslank/cev EP v novem mandatu?" v ta sklop.

Simon Delakorda, moderator


*****

Objavil žulj113 (Gost) 23. 05. 2009 ob 09:57 v sklopu "Odzivi - Kaj pričakujemo od poslank/cev EP v novem mandatu?"

http://www.gibanje-ops.org

VSESLOVENSKI DOMOLJUBNI JAVNI PROTEST

Spoštovane Slovenke in cenjeni Slovenci ter ostali lojalni državljani naše skupnosti!

Gibanje Osveščenih Prebivalcev Slovenije – OPS, civilno združenje, Vas vabi na vseslovenski javni protest z naslovom: RADI IMAMO SLOVENIJO!

Ta bo potekal pred stavbo Državnega zbora dne, 7. junija 2009 s pričetkom ob 11.55 oz. pet pred dvanajsto.

Vsi, ki nosimo Slovenijo v svojih srcih, bomo na tej mirni in dostojanstveni manifestaciji izrazili nestrinjanje z načinom 19 letnega vladanja. Brez dlake na jeziku in s prstom bomo pokazali na osrednje krivce, ki so pripeljali Slovenijo v to zares nezavidljivo situacijo. V prvi vrsti smo priče katastrofalni krizi vrednot. Posledice pa so znane na vseh koncih in krajih.

Prepričani smo, da so stari oblastniki s svojimi preživelimi miselnimi vzorci in delovanjem, prakticiranimi že v prejšnji zavoženi državi, tudi po letu 1990 ostali pri vzvodih odločanja in uničujejo Slovenijo z ropanjem našega skupnega premoženja, klečeplazenjem pred tujci, z nerazumnim totalitarnim oblastniškim delovanjem pa spravljajo v obup večino tu živečih ljudi. Delovanje v skladu z vrednotami je za njih španska vas.

Naredimo novo Republiko na novih temeljih, ki bodo armirani s splošnimi človekovimi vrednotami. Vzemimo usodo v svoje roke in naredimo uspešno, gospodarsko učinkovito državo, v kateri bomo njeni ljudje svobodni, spoštovani in uspešni. V ospredje postavimo znanje, izkušnje, odličnost, poštenost, delo in pošteno plačilo, medsebojno spoštovanje, modrost in ljubezen ter neomajno pozitivno naravnanost.

DRŽAVA, GRAJENA BREZ VREDNOT, JE KOT GRADNJA HIŠE BREZ UPORABE CEMENTA!

Od vzvodov odločanja naj takoj odidejo nesposobneži politikanti, namišljeni strokovnjaki in od politike nastavljeni kvazi menedžerji, ki jim ni mar, ki nočejo, ne zmorejo ali pa ne znajo razmišljati in predvsem delati za dobrobit skupnosti.

Ali boste jutri še dobili plačo, ali boste jutri še imeli delo? Kako boste živeli, kako šolali svoje otroke, kako boste prebili starost? Mnogim so že vzeli pravice, okradli so jih dostojanstva in temeljnih človekovih pravic. Kmalu bomo na vrsti tudi ostali, kajti zdaj smo na poti, ko zgubljamo vsi. Ne pustimo, da nas razprodajo. Kdo bo plačal kredite? Delujmo preventivno, da ne bo prepozno!

Kaj pa mladi, vidimo naprej, imamo vizijo v državi brez vrednot? Kakšno je naše okolje? Nekateri nas hočejo zastrupiti in nič se jim ne zgodi, vse je v skladu (??!!) s profitom.

ZADNJI ČAS JE, DA STOPIMO SKUPAJ, REČEMO BOBU BOB IN NAREDIMO ODLOČNE, DOBRO PREMIŠLJENE KORAKE NAPREJ. NIHČE NE BO TEGA NAREDIL NAMESTO NAS!

ZA POPOLNO ZMAGOSLAVJE ZLEGA JE DOVOLJ ŽE SAMO TO, DA DOBRI LJUDJE NIČESAR NE NAREDIJO!

Prepričani smo, da tudi Vam ni vseeno, zato Vas vabimo, da pridete in s svojo prisotnostjo in morebitnim nagovorom podprete vseslovenski domoljubni protest.

Omogočimo Preporod Slovenije!

Organizacijski odbor OPS

Vstopite v koalicijo Osveščenih Prebivalcev Slovenije – OPS

Vabljeni posamezniki, društva, gibanja, sekcije, fronte, neparlamentarne stranke, sindikati, podjetniki, družbe z omejeno odgovornostjo (d.o.o.), delniške družbe (d.d.) in ostali. Zdaj ni čas za vrtičkanje, čas je, da STOPIMO SKUPAJ! Prijavite se za sodelovanje na vsesplošnem domoljubnem javnem protestu. Prijave zbiramo do 30.5.2009 na naslov info@gibanje-ops.org.


SLAVA SLOVENCEM!

Naj se ves svet zoperstavi,
narodu pravice davi,
in kovati ga želi;
Slava zore bo svetila,
zlob verige razdrobila,
večna bo Slovencev čast!

Zato mi Slovenije sini,
zvesti svoji domovini,
eno srce bodimo!
Če nam je ljubezen mati
ino sloga nas pobrati,
večna bo Slovencev čast!

(Jozef Virk pred 1870)

PROSIMO, DA INFORMACIJO POSREDUJETE NAPREJ!!!

HVALA!

OPS-ovci
Uporabniški avatar
Simon Delakorda
Administrator
 
Prispevkov: 131
Pridružen: 23:19, 20. 06. 2006
Kraj: Logatec

Re: Vseslovenski domoljubni javni protest

OdgovorNapisal/-a žulj113 (Gost) » 09:23, 27. 05. 2009

PRIŠLO JE DO POPRAVKA DATUMA ZATO SI OGLEJTE SPLETNO STRAN
http://www.gibanje-ops...3&jezik=S [+]
žulj113 (Gost)
 

UDeWleamZDRciO

OdgovorNapisal/-a Marcela » 05:56, 30. 12. 2013

I started to play cod since World at War, i relaly digged it and that's why i bought a Ps3 at first. Then Mw2 came out, Black ops, Mw3 and black ops 2 is gonna come out and i'm still a big fan of the game. Lot of adrenaline and fun tricking the ennemy. All a question of how you feel during the game. Ur instincks and behavior changes the gameplay Im Supaflykiller 1000 in demo 1000 in team defender ready to kick some ass in B02. Im sure ill get the same rush like in every past games.. From love steveVA:F [1.9.20_1166](from 0 votes)
Marcela
 


3 prispevkov • Stran 1 od 1

Vrni se na Ostale razprave o evropskih temah in EU

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron