15. januar: začetek moderirane spletne razprave Termoelektrarna Šoštanj 6: slovenska prihodnost?

natisni
PDF

Na spletnem forum Evropske razprave je odprta nova moderirana razprava z naslovom "Termoelektrarna Šoštanj 6: slovenska prihodnost?" (http://www.evropske-volitve.si/tes6).

Namen razprave je evidentiranje in izmenjava mnenj strokovne in širše javnosti o načrtovanem projektu posodabljanja termoelektrarne Šoštanj z izgradnjo 6. bloka in posredovanje povzetka razprave Vladi RS in Evropski banki za obnovo in razvoj (EBRD), kjer poteka o projektu TEŠ 6 razprava z deležniki, saj je za projekt zaprošeno posojilo v vrednosti 350 mio EUR.

Razprava bo potekala od 15. januarja do 15. februarja 2010.

Vaša sporočila objavite tako, da izberete povezavo ODGOVORI. Odprl se vam bo obrazec za vnos sporočila, v katere vpišete vaše Uporabniško ime oz. ime in priimek (v primeru, da želite ostani anonimni, vpišite ime Gost), Naslov sporočila, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavite s klikom na Pošlji.

Prispevke za objavo na forumu lahko posredujete tudi na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Povzetek prispevkov, objavljenih na spletnem forumu, bo predstavljen na razvojnem forumu "TEŠ 6: slovenska prihodnost? Nova razvojna vizija Slovenije, podnebna politika EU in projekt izgradnje šestega bloka Termoelektrarne Šoštanj", ki bo potekal v torek, 26. januarja 2010 od 16. do 20. ure City Hotelu na Dalmatinovi 14 v Ljubljani.

Več informacij o vsebini spletne razprave, izhodiščnih vprašanjih in gradivih ter o pravilih in načelih spletnega komuniciranja na forumu je dostopnih v uvodnem vabilu k spletni razpravi. Prav tako so v spletni razpravi dostopne povezave do besedil aktualnih medijskih člankov in televizijskih prispevkov o projektu TEŠ 6.

Vljudno vabljeni k sodelovanju v razpravi!

Simon Delakorda, moderator

TES6
© 2009 TEŠ