16.4.2010 ob 16.00: Državljanski forum na Roški v Ljubljani

natisni
PDF

DOGODEK JE BIL ODPOVEDAN

DRŽAVLJANSKI FORUM "RAZVOJNA POMOČ IN IZOBRAŽEVANJE ZA RAZVOJ"

EVROPSKI PARLAMENT in ZA IN PROTI, ZAVOD ZA KULTURO DIALOGA vabita na DRŽAVLJANSKI FORUM "RAZVOJNA POMOČ IN IZOBRAŽEVANJE ZA RAZVOJ", na katerem bosta govorca evropska poslanca Ivo Vajgl (ALDE) in dr. Milan Zver (EPP). Forum bo potekal v petek, 16. aprila ob 16. uri na Srednji ekonomski šoli, Roška ulica 2, Ljubljana. Razpravo bo moderiral Samo Novak.

Vljudno vabljeni, da na spletnem Državljanskem forumu Evropske razprave posredujete vaša vprašanja za evropska poslanca (vprašanja lahko prek forumskega obrazca posredujete brez registracije na forumu, moderator dogodka pa jih bo posredoval evropski poslanki in poslanki v živo na dogodku). Vaša vprašanja za objavo na forumu lahko posredujete tudi na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Povezava do forumskega obrazca za posredovanje vprašanj je http://evropske-volitve.si/forum/post/reply.html?f=28&t=130.

Odprl se vam bo obrazec za vnos sporočila, v katere vpišete vaše Uporabniško ime oz. ime in priimek (v primeru, da želite ostati anonimni, vpišite ime Gost ali Gostja), Naslov sporočila, Potrditveno kodo in vsebino sporočila. Sporočilo objavite s klikom na Pošlji.

Evropski parlament od leta 2005 prireja državljanske forume, na katerih se državljani in državljanke, predstavnice in predstavniki nevladnih in drugih organizacij srečujejo s poslanci Evropskega parlamenta, strokovnjaki in predstavniki nacionalnih in lokalnih oblasti ter z njimi izmenjajo mnenja o aktualnih evropskih temah.

Vnaprej se vam najlepše zahvaljujemo za posredovanje vašh vprašanj in vas vljudno vabimo k udeležbi na dogodku, ki ga organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta za Slovenijo (www.europarl.si) in ZIP, Za in proti, zavod za kulturo dialoga (www.zainproti.com).

mag. Simon Delakorda, moderator
Evropske razprave http://www.evropske-razprave.si

»Ali naj EU pozitivno diskriminira pri zaposlovanju?«
© Evropski parlament