7.12. 2009 ob 10.00: Spletni video prenos in klepetalnica Državljanskega foruma iz Maribora

natisni
PDF

Spletni video prenos Državljanskega foruma iz Maribora

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju v spletnem video prenosu Državljanskega foruma, ki bo potekal iz Studia RTS v Mariboru. Spletni video prenos bo omogočen v ponedeljek, 7. decembra 2009, od 10.00 do 11.30 prek spletne strani http://evropske-volitve.si/spletni-video-evropski-parlament.

Vzporedno z video prenosom bo odprta moderirana spletna klepetalnica, prek katere bodo imeli gledalci možnost v živo posredovati vprašanja evropski poslanki dr. Romani Jordan Cizelj in evropskemu poslancu Ivu Vajglu.

Letošnji zadnji državljanski forum bomo posvetili prihodnosti Evropske unije in njeni nadaljnji širitvi, finančni, gospodarski in socialni krizi ter okolju, energiji in podnebnih spremembah. Z udeleženci foruma bosta o teh, pa tudi ostalih temah, ki  zanimajo državljane, razpravljala slovenska poslanka in poslanec v Evropskem parlamentu dr. Romana Jordan Cizelj in Ivo Vajgl.

Voditeljica foruma bo Jana Ujčič.

VLJUDNO VABLJENI!

Evropski parlament od leta 2005 izvaja t.i. državljanske forume, na katerih se državljani in predstavniki nevladnih organizacij srečajo s poslanci Evropskega parlamenta, strokovnjaki in predstavniki nacionalnih in lokalnih oblasti ter z njimi izmenjajo mnenja o aktualnih evropskih temah.

Dogodek v Mariboru organizirata Informacijska pisarna Evropskega parlamenta za Slovenijo in CNVOS – Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij v sodelovanju z Zavodom PIP - Europe Direct Maribor in medijskim partnerjem RTS TV.

Spletni video prenos in spletno klepetalnico omogočata Elektronski in TV medij Studio 12 in Inštitut za elektronsko participacijo (INePA).

Celotno vabilo Vabilo na Državljanski forum v Mariboru (pdf, 107 kb).

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju!

Simon Delakorda

»Ali naj EU pozitivno diskriminira pri zaposlovanju?«
© Evropski parlament