15. maj: Odzivi kandidatov/k na poročilo "Kaj pričakujemo od evropskih poslank/cev v novem mandatu?"

natisni
PDF

V razpravnem sklopu spletnega Državljanskega foruma evropske volitve 2009 z naslovom "Odzivi - Kaj pričakujemo od poslank/cev EP v novem mandatu?" so objavljeni odzivi slovenskih kandidatov in kandidatk na volitvah za Evropski parlament.

Odzivi se nanašajo na poročilo spletne razprave "Kaj pričakujemo od evropskih poslank/cev v novem mandatu?", v katerem je na devetih straneh povzetih 115 prispevkov, ki so bili objavljeni v spletni razpravi v obdobju med 19. marcem in 11. majem 2009.

Poročilo je bilo 15. maja poslano ločeno na elektronske naslove kandidatk in kandidatov na volitvah za Evropski parlament ga. Maruši Benkič (KSS), dr. Romani Jordan Cizelj (SDS), ga. Tanji Fajon (SD), ga. Ljudmili Novak (NSi), g. Sergeju Času (SNS), prof. Vladu Čušu (Združeni Zeleni), g. Karlu Erjavcu (DeSUS), g. Jelku Kacinu (LDS), g. Darku Krajncu (SMS), g. Zoranu Thalerju (SD), g. Ivu Vajglu (Zares), g. Lojzetu Peterletu (Nsi), g. Marku Šidjanu (Neodvisna lista za pravice bolnikov), dr. Milanu Zveru (SDS) in dr. Ivanu Žagarju (SLS).

Simon Delakorda, moderator

Kaj pričakujemo od evropskih poslank/cev v novem mandatu?

© Photo Parlement Europeen