23. april 2009: Spletni video prenos javne razprave "Aktivno državljanstvo mladih in volitve v Evropski parlament" iz Brežic

natisni
PDF

Spletni video prenos javne razprave iz Brežic

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju v spletnem video prenosu javne razprave "Aktivno državljanstvo mladih in volitve v Evropski parlament", ki bo potekala na Srednji ekonomski šoli Brežice. Spletni video prenos bo omogočen v četrtek, 23. aprila 2009, od 12.15 do 14.00 ure prek spletne strani http://evropske-volitve.si/video-prenos-brezice.

Vzporedno z video prenosom bo odprta moderirana spletna klepetalnica, prek katere bodo imeli gledalci možnost posredovati vprašanja govornici in govorcem Tini Michieli, vodji projektov CNVOS, Kamalu Izidorju Shakalu, predsedniku Mladinskega sveta Slovenije, Janu Škobernu, Klub evropskih študentov in Jerneju Vrtovcu, generalnemu sekretarju Mlade Slovenije. Razpravo bo moderiral Miha Andrić.

Hkrati vljudno vabljeni, da v razpravni temi Spletni video prenos javne razprave iz Brežic posredujete vaša vprašanja za govorko in govorce že sedaj (vprašanja lahko posredujete brez registracije na forum, moderator dogodka pa jih bo predstavil v živo na dogodku).

Razprava je del projekta Voliti ali ne voliti za Evropski parlament (www.volinevoli.eu), ki ga podpira Evropska komisija v okviru programa Youth in action. Glavni namen projekta, ki ga izvaja Zavod za kulturo dialoga (ZIP), je informirati mlade o volitvah za Evropski parlament in spodbuditi k udeležbi na junijskih volitvah.

Spletni video prenos javne razprave in spletna interaktivna orodja omogoča Inštitut za elektronsko participacijo v sodelovanju s Studijem 12 (www.studio12.si)v okviru projekta VIDI - Visualising the Impact of the legislation by analysing public DIscussions using statistical means, ki je sofinanciran s strani Evropske komisije v okviru iniciative eParticipacija (www.vidi-project.eu).

Vljudno vabljeni k ogledu in sodelovanju!

Simon Delakorda, moderator

**************************************
Inštitut za elektronsko participacijo
Povšetova ulica 37
1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
http://www.inepa.si